Volgens deze overeenkomst zullen beide ondernemingen tachtig 2K DLP digitale projectors installeren in bioscopen van Cap Cinéma in heel Frankrijk.

Met meer dan 100 schermen in het hele land is Cap Cinéma een van de beroemdste bioscoopexploitanten in Frankrijk. Cap Cinéma is al geruime tijd klant van Barco's Meerwaardepartner Cinemeccanica en liet zijn keuze vallen op projectors uit de DP-reeks van Barco voor zijn digitale conversie, met financieringssteun van Ymagis.

Hoewel de omvang van de deal relatief beperkt is, ondersteunt hij volgens ING de investment case van Barco. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd.

Volgens deze overeenkomst zullen beide ondernemingen tachtig 2K DLP digitale projectors installeren in bioscopen van Cap Cinéma in heel Frankrijk.Met meer dan 100 schermen in het hele land is Cap Cinéma een van de beroemdste bioscoopexploitanten in Frankrijk. Cap Cinéma is al geruime tijd klant van Barco's Meerwaardepartner Cinemeccanica en liet zijn keuze vallen op projectors uit de DP-reeks van Barco voor zijn digitale conversie, met financieringssteun van Ymagis. Hoewel de omvang van de deal relatief beperkt is, ondersteunt hij volgens ING de investment case van Barco. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd.