Die centrale banken hebben onbeperkt geld in het systeem gepompt, maar weten in de verste verte niet hoe ze dat geld weer uit het systeem moet halen.

Hiervoor was al geruime tijd gewaarschuwd, maar inmiddels is zelfs G-20 aan de alarmbel gaantrekken. Dat is op zich wel goed nieuws, maar het minder goed nieuws is dat zelfs de 20 grootste geïndustrialiseerde landen niet weten van welk hout pijlen maken.

Bovendien is het moeilijk om gezamenlijk aan een oplossing te werken zolang de betrokken landen zo verdeeld blijven.

Iemand vergeleek de huidige situatie met die van een patiënt die een medicijn heeft gekregen waarvan de bijwerkingen niet bekend zijn.

Het geneesmiddel heette doeltreffend te zijn, maar blijkt nu vervelende nevenwerkingen te hebben.

Die centrale banken hebben onbeperkt geld in het systeem gepompt, maar weten in de verste verte niet hoe ze dat geld weer uit het systeem moet halen. Hiervoor was al geruime tijd gewaarschuwd, maar inmiddels is zelfs G-20 aan de alarmbel gaantrekken. Dat is op zich wel goed nieuws, maar het minder goed nieuws is dat zelfs de 20 grootste geïndustrialiseerde landen niet weten van welk hout pijlen maken. Bovendien is het moeilijk om gezamenlijk aan een oplossing te werken zolang de betrokken landen zo verdeeld blijven. Iemand vergeleek de huidige situatie met die van een patiënt die een medicijn heeft gekregen waarvan de bijwerkingen niet bekend zijn. Het geneesmiddel heette doeltreffend te zijn, maar blijkt nu vervelende nevenwerkingen te hebben.