De EXMAR LPG BVBA joint venture controleert 15 eigen Midsize Gas Carriers (MGC), waaronder 4 momenteel in aanbouw bij Hyundai Mipo, en één Very Large Gas Carrier (VLGC). EXMAR LPG BVBA is eveneens tijdsbevrachter van drie MGC's en twee VLGC's (33,33% participatie) en naakte rompbevrachter van één MGC en één VLGC.

De joint venture heeft de toezegging bekomen voor de financiering van haar vloot (inclusief de 4 schepen in aanbouw bij Hyundai Mipo) met een krediet van USD 355 miljoen, middels NORDEA en DNB als "co-arrangers".

Het gesyndiceerde krediet werd ver boven het streefdoel onderschreven en zal naar verwachting vóór het einde van het eerste kwartaal 2013 gefinaliseerd zijn.

De EXMAR LPG BVBA joint venture controleert 15 eigen Midsize Gas Carriers (MGC), waaronder 4 momenteel in aanbouw bij Hyundai Mipo, en één Very Large Gas Carrier (VLGC). EXMAR LPG BVBA is eveneens tijdsbevrachter van drie MGC's en twee VLGC's (33,33% participatie) en naakte rompbevrachter van één MGC en één VLGC. De joint venture heeft de toezegging bekomen voor de financiering van haar vloot (inclusief de 4 schepen in aanbouw bij Hyundai Mipo) met een krediet van USD 355 miljoen, middels NORDEA en DNB als "co-arrangers". Het gesyndiceerde krediet werd ver boven het streefdoel onderschreven en zal naar verwachting vóór het einde van het eerste kwartaal 2013 gefinaliseerd zijn.