Gedurende het derde kwartaal bedroeg de bijdrage van de LPG-vloot tot het bedrijfsresultaat (EBIT) USD 6,2 miljoen (USD 7,1 miljoen voor het derde kwartaal van 2007).

De EBIT voor de eerste 9 maanden van het jaar bedraagt USD 18,3 miljoen (vergeleken met USD 21,5 miljoen voor de eerste 9 maanden van 2007).

Het bedrijfsresultaat voor het derde kwartaal werd beïnvloed door de 150 off-hire dagen omwille van droogdokking en onderhoud van schepen èn door stijgende bemanningskosten.

EXMAR en BW Gas hebben in gezamenlijk overleg beslist om hun participatie in hun respectievelijke Pools te beëindigen. Sedert 1 september staan EXMAR en BW Gas in voor de uitbating en het beheer van hun eigen schepen.

Gedurende het derde kwartaal bedroeg de bijdrage van de LPG-vloot tot het bedrijfsresultaat (EBIT) USD 6,2 miljoen (USD 7,1 miljoen voor het derde kwartaal van 2007). De EBIT voor de eerste 9 maanden van het jaar bedraagt USD 18,3 miljoen (vergeleken met USD 21,5 miljoen voor de eerste 9 maanden van 2007). Het bedrijfsresultaat voor het derde kwartaal werd beïnvloed door de 150 off-hire dagen omwille van droogdokking en onderhoud van schepen èn door stijgende bemanningskosten. EXMAR en BW Gas hebben in gezamenlijk overleg beslist om hun participatie in hun respectievelijke Pools te beëindigen. Sedert 1 september staan EXMAR en BW Gas in voor de uitbating en het beheer van hun eigen schepen.