Hij vreest een herhaling van dit scenario omdat de belangrijkste steun die de koersen tot dusver in het zadel hield zal wegvallen. De kans is groot dat ditmaal de grote aandelen uit de S&P 500 en uit de Dow Jones het hardst getroffen zullen worden.

Veel beleggers hebben namelijk een veilige vluchthaven in deze aandelen gezocht, maar als puntje bij paaltje komt zal blijken dat deze vluchthaven niet zo veilig was als iedereen had gehoopt. Volgens Boockvar staat het buiten kijf dat de FED Wall Street tijdens de afgelopen maanden recht heeft gehouden.

Hij vreest een herhaling van dit scenario omdat de belangrijkste steun die de koersen tot dusver in het zadel hield zal wegvallen. De kans is groot dat ditmaal de grote aandelen uit de S&P 500 en uit de Dow Jones het hardst getroffen zullen worden. Veel beleggers hebben namelijk een veilige vluchthaven in deze aandelen gezocht, maar als puntje bij paaltje komt zal blijken dat deze vluchthaven niet zo veilig was als iedereen had gehoopt. Volgens Boockvar staat het buiten kijf dat de FED Wall Street tijdens de afgelopen maanden recht heeft gehouden.