Hierdoor mogen de centrales geen stroom leveren aan het elektriciteitsnet. ABN Amro handhaven de schatting voor de fair value van het aandeel en heeft een koopadvies voor het aandeel.

Het bedrijf uit Chigaco heeft in reactie op de veiling bekendgemaakt om twee centrales in 2017 te sluiten. Het gaat om de kerncentrales Byron en Quad Cities in Illinois. Het duo is goed voor 3,8 gigawatts van de totale 19,1 gigawatt die de kerncentralefloot van Exelon opwekt.

Daarnaast is ook de centrale Oyster Creek uit de veiling geprijsd. Deze centrale, in New Jersey, is goed voor 625 megawatts. Oyster Creek zal in 2019 worden gesloten volgens het management.

Hierdoor mogen de centrales geen stroom leveren aan het elektriciteitsnet. ABN Amro handhaven de schatting voor de fair value van het aandeel en heeft een koopadvies voor het aandeel. Het bedrijf uit Chigaco heeft in reactie op de veiling bekendgemaakt om twee centrales in 2017 te sluiten. Het gaat om de kerncentrales Byron en Quad Cities in Illinois. Het duo is goed voor 3,8 gigawatts van de totale 19,1 gigawatt die de kerncentralefloot van Exelon opwekt. Daarnaast is ook de centrale Oyster Creek uit de veiling geprijsd. Deze centrale, in New Jersey, is goed voor 625 megawatts. Oyster Creek zal in 2019 worden gesloten volgens het management.