Aegon verwerft voor EUR 220 miljoen een belang van 51% in zowel een levens-verzekeringsmaatschapij als een schadeverzekeringsmaatschappij.

Deze joint ventures gaan levens- en schadeverzekeringen aanbieden via het uitgebreide netwerk van Banco Santander. Aegon Spanje gaat de administratie van de joint ventures verzorgen.

De samenwerking met Banco Santander stelt Aegon in staat om zijn sterke marktpositie in Spanje te consolideren en bevestigt Aegon's ambitie om een leidende positie in te nemen op al zijn gekozen markten.

Het uitgebreide netwerk van Banco Santander van 4.000 bankfilialen (inclusief de inmiddels geïntegreerde netwerken van Banesto, Banif en Openbank) geeft Aegon toegang tot een potentieel van twaalf miljoen klanten door heel Spanje.

Aegon verwerft voor EUR 220 miljoen een belang van 51% in zowel een levens-verzekeringsmaatschapij als een schadeverzekeringsmaatschappij. Deze joint ventures gaan levens- en schadeverzekeringen aanbieden via het uitgebreide netwerk van Banco Santander. Aegon Spanje gaat de administratie van de joint ventures verzorgen. De samenwerking met Banco Santander stelt Aegon in staat om zijn sterke marktpositie in Spanje te consolideren en bevestigt Aegon's ambitie om een leidende positie in te nemen op al zijn gekozen markten. Het uitgebreide netwerk van Banco Santander van 4.000 bankfilialen (inclusief de inmiddels geïntegreerde netwerken van Banesto, Banif en Openbank) geeft Aegon toegang tot een potentieel van twaalf miljoen klanten door heel Spanje.