Morgen wordt Diamond door het Brits parlement ondervraagd over het schandaal en wanneer hij te zeer onder druk wordt gezet zou informatie bekendmaken die voor anderen erg belastend kan zijn. Het is dus best mogelijk dat de zaak van de rentemanipulatie nog verder kan uitdeinen.

Voorlopig liggen de Europese beurzen daar niet echt van wakker, op basis van de futures mag een stabiele tot iets hogere opening worden verwacht.

Er wordt vooral richting FED gekeken, de Amerikaanse centrale bank zou nieuwe maatregelen aankondigen om de economie vlot(ter) te trekken.

Melexis koopt weer eigen aandelen in

De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010).

Melexis Technologies NV maakte gisteren bekend dat het in de periode van 25 juni tot en met 29 juni 2012 10,197 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.

Morgen wordt Diamond door het Brits parlement ondervraagd over het schandaal en wanneer hij te zeer onder druk wordt gezet zou informatie bekendmaken die voor anderen erg belastend kan zijn. Het is dus best mogelijk dat de zaak van de rentemanipulatie nog verder kan uitdeinen. Voorlopig liggen de Europese beurzen daar niet echt van wakker, op basis van de futures mag een stabiele tot iets hogere opening worden verwacht. Er wordt vooral richting FED gekeken, de Amerikaanse centrale bank zou nieuwe maatregelen aankondigen om de economie vlot(ter) te trekken.Melexis koopt weer eigen aandelen in De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010). Melexis Technologies NV maakte gisteren bekend dat het in de periode van 25 juni tot en met 29 juni 2012 10,197 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.