De agenda vermeldt drie belangrijke punten, waaronder de dividenduitkering.

EVS wil een slotdividend van 1,48 euro uitkeren, waardoor het totaaldividend 2,48 euro zou bedragen. Daarnaast vermeldt de agenda ook de vernietiging van eigen aandelen.

Tenslotte is er nog de uitgifte van nieuwe warrants (200.000) voor de medewerkers. EVS blijft koper, maar zal het koersdoel voor het aandeel aanpassen. Het vorige koersdoel werd inmiddels bereikt.

Na de sterke rally in de koers heeft KBC Securities het advies voor het aandeel verlaagd tot 'houden'. Op 14 mei worden de kwartaalcijfers bekendgemaakt.

De agenda vermeldt drie belangrijke punten, waaronder de dividenduitkering. EVS wil een slotdividend van 1,48 euro uitkeren, waardoor het totaaldividend 2,48 euro zou bedragen. Daarnaast vermeldt de agenda ook de vernietiging van eigen aandelen. Tenslotte is er nog de uitgifte van nieuwe warrants (200.000) voor de medewerkers. EVS blijft koper, maar zal het koersdoel voor het aandeel aanpassen. Het vorige koersdoel werd inmiddels bereikt. Na de sterke rally in de koers heeft KBC Securities het advies voor het aandeel verlaagd tot 'houden'. Op 14 mei worden de kwartaalcijfers bekendgemaakt.