Het aandeel is de afgelopen weken binnen een horizontaal consolidatiepatroon blijven schommelen en een opwaartse uitbraak is te verwachten.

Op fundamenteel vlak is 2014 een druk jaar bij EVS, een bedrijf dat zich specialiseert in de productie en verkoop van digitale apparatuur aan bedrijven uit de audiovisuele sector. Er vinden dit jaar immers heel wat grote sportevenementen plaats zoals het WK voetbal.

Dit uitte zich bij EVS bij een recordorderboek voor dit jaar : 48,2 miljoen euro (46,1 resp. 37,4 miljoen euro in 2012/2013) waarvan 9,3 miljoen euro voor grote sportevenementen (sport vertegenwoordigt zo'n 50% van het orderboek).

Daarnaast blijft de groep in nieuwe technologische toepassingen investeren die de toekomstige groei moeten ondersteunen. Van Herck is koper van EVS.

Het aandeel is de afgelopen weken binnen een horizontaal consolidatiepatroon blijven schommelen en een opwaartse uitbraak is te verwachten. Op fundamenteel vlak is 2014 een druk jaar bij EVS, een bedrijf dat zich specialiseert in de productie en verkoop van digitale apparatuur aan bedrijven uit de audiovisuele sector. Er vinden dit jaar immers heel wat grote sportevenementen plaats zoals het WK voetbal. Dit uitte zich bij EVS bij een recordorderboek voor dit jaar : 48,2 miljoen euro (46,1 resp. 37,4 miljoen euro in 2012/2013) waarvan 9,3 miljoen euro voor grote sportevenementen (sport vertegenwoordigt zo'n 50% van het orderboek). Daarnaast blijft de groep in nieuwe technologische toepassingen investeren die de toekomstige groei moeten ondersteunen. Van Herck is koper van EVS.