In dat verband is het opmerkelijk dat het rendement op de 30-jarige Amerikaanse staatsobligatie een nieuwe bodem voor de afgelopen 10 maanden heeft laten optekenen. De bekende analist Rick Santelli is bezorgd over de signalen die de rentecurve momenteel uitzendt.

De evolutie van de rente op de Amerikaanse staatsobligaties doet Santelli vrezen voor recessiegevaar in de Verenigde Staten. Hij gelooft dat de Amerikaanse centrale bank uiteindelijk haar volledige monetaire politiek zal moeten herzien, met alle gevolgen vandien.

In dat verband is het opmerkelijk dat het rendement op de 30-jarige Amerikaanse staatsobligatie een nieuwe bodem voor de afgelopen 10 maanden heeft laten optekenen. De bekende analist Rick Santelli is bezorgd over de signalen die de rentecurve momenteel uitzendt. De evolutie van de rente op de Amerikaanse staatsobligaties doet Santelli vrezen voor recessiegevaar in de Verenigde Staten. Hij gelooft dat de Amerikaanse centrale bank uiteindelijk haar volledige monetaire politiek zal moeten herzien, met alle gevolgen vandien.