Vrijdag worden namelijk de werkloosheidscijfers voor de maand mei gepubliceerd en daar kan het vanzelfsprekend nog alle kanten mee uit. De consensusverwachting is dat er vorige maand buiten de landbouwsector 165.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen.

Een opvallende factor is het herstel van de vastgoedmarkt, maar er zijn enkele factoren die de twijfels over de kracht van dat herstel doen toenemen.

De koperprijs, toch een niet onbelangrijke grondstof voor de bouwsector, staat onder druk, maar ook hout is goedkoper geworden.

Vrijdag worden namelijk de werkloosheidscijfers voor de maand mei gepubliceerd en daar kan het vanzelfsprekend nog alle kanten mee uit. De consensusverwachting is dat er vorige maand buiten de landbouwsector 165.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen. Een opvallende factor is het herstel van de vastgoedmarkt, maar er zijn enkele factoren die de twijfels over de kracht van dat herstel doen toenemen. De koperprijs, toch een niet onbelangrijke grondstof voor de bouwsector, staat onder druk, maar ook hout is goedkoper geworden.