Op de valutamarkten zal de euro opnieuw in de belangstelling staan. De koers van de Europese eenheidsmunt verzwakte in de voorbije dagen, wat de Europese exportgerichte bedrijven niet ongelegen komt. Vandaag staan op macro-economisch vlak met name belangrijke Duitse cijfers op de agenda.

Daarnaast zal ook de evolutie van de Ifo index veel aandacht trekken. Volgens de consensus zou die belangrijke index zijn gestegen van 104,20 in januari tot 105 in februari. Ook vanuit Europa is er nog macro-economisch nieuws op komst. Qua bedrijfsresultaten is het vandaag een rustige dag.

Op de valutamarkten zal de euro opnieuw in de belangstelling staan. De koers van de Europese eenheidsmunt verzwakte in de voorbije dagen, wat de Europese exportgerichte bedrijven niet ongelegen komt. Vandaag staan op macro-economisch vlak met name belangrijke Duitse cijfers op de agenda. Daarnaast zal ook de evolutie van de Ifo index veel aandacht trekken. Volgens de consensus zou die belangrijke index zijn gestegen van 104,20 in januari tot 105 in februari. Ook vanuit Europa is er nog macro-economisch nieuws op komst. Qua bedrijfsresultaten is het vandaag een rustige dag.