Indien deze sector terug als gestabiliseerd kan worden beschouwd, dan staat niets een correcte waardering van aandelen in de weg, ook al vormt dit laatste het 25ste record op rij in één jaar.

De evolutie van de zowel de bedrijfsresultaten als de behandeling van de bancaire problemen in de VSA , in vergelijking met Europa, geeft overigens heel wat stof tot nadenken.

Op de Europese beurzen valt vandaag niet zo heel veel te beleven, de belangrijkste indices blijven nog steeds dicht bij het slotniveau van gisteren. De beleggers liggen dus nog steeds niet wakker van de knieval die de Japanse beurs vanmorgen moest maken.

Indien deze sector terug als gestabiliseerd kan worden beschouwd, dan staat niets een correcte waardering van aandelen in de weg, ook al vormt dit laatste het 25ste record op rij in één jaar. De evolutie van de zowel de bedrijfsresultaten als de behandeling van de bancaire problemen in de VSA , in vergelijking met Europa, geeft overigens heel wat stof tot nadenken. Op de Europese beurzen valt vandaag niet zo heel veel te beleven, de belangrijkste indices blijven nog steeds dicht bij het slotniveau van gisteren. De beleggers liggen dus nog steeds niet wakker van de knieval die de Japanse beurs vanmorgen moest maken.