Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is van mening dat die zich zelfs sterker herstelt dan de US Federal Reserve had verwacht. Daardoor kunnen er vraagtekens rijzen over de strategie om de monetaire teugels aan een vertraagd en strak tempo aan te trekken.

Dat de arbeidsmarkt sneller dan verwacht terugkeert naar een normaal tempo, mag normaliter als goed nieuws voor de beurs van Wall Street beschouwd worden. Maar anderzijds is het natuurlijk zo dat de economie eerder in de richting van stijgende dan van een dalende rente wijst.

Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is van mening dat die zich zelfs sterker herstelt dan de US Federal Reserve had verwacht. Daardoor kunnen er vraagtekens rijzen over de strategie om de monetaire teugels aan een vertraagd en strak tempo aan te trekken. Dat de arbeidsmarkt sneller dan verwacht terugkeert naar een normaal tempo, mag normaliter als goed nieuws voor de beurs van Wall Street beschouwd worden. Maar anderzijds is het natuurlijk zo dat de economie eerder in de richting van stijgende dan van een dalende rente wijst.