"Uit het rapport van CEPS-ECMI blijkt dat vermogensbeheerders moeten worden aangemoedigd om eenvoudiger en transparantere producten aan te bieden die zo open zijn ontworpen dat ze overal in Europa gemakkelijk toegankelijk zijn voor een groot aantal beleggers", aldus Didier Saint-Georges, lid van het beleggingsteam van Carmignac Gestion.

Sinds de oprichting 25 jaar geleden is Carmignac Gestion erop gericht dynamische en gediversifieerde beleggingsoplossingen te bevorderen die op lange termijn waarde genereren en vermogensbescherming in onzekere tijden bieden.

"Dat evenwichtige langetermijnfondsen in de smaak vallen bij beleggers uit heel Europa, geeft aan dat Europawijde beleggingsproducten een succes zouden zijn", voegde Didier Saint-Georges daar nog aan toe.

"Uit het rapport van CEPS-ECMI blijkt dat vermogensbeheerders moeten worden aangemoedigd om eenvoudiger en transparantere producten aan te bieden die zo open zijn ontworpen dat ze overal in Europa gemakkelijk toegankelijk zijn voor een groot aantal beleggers", aldus Didier Saint-Georges, lid van het beleggingsteam van Carmignac Gestion. Sinds de oprichting 25 jaar geleden is Carmignac Gestion erop gericht dynamische en gediversifieerde beleggingsoplossingen te bevorderen die op lange termijn waarde genereren en vermogensbescherming in onzekere tijden bieden. "Dat evenwichtige langetermijnfondsen in de smaak vallen bij beleggers uit heel Europa, geeft aan dat Europawijde beleggingsproducten een succes zouden zijn", voegde Didier Saint-Georges daar nog aan toe.