Het jaareinde is traditioneel de periode van de lijstjes en van de voorspellingen voor het jaar dat zal volgen. Meestal komt van die voorspellingen weinig of niets uit, maar het is toch altijd interessant om er eens naar te luisteren.

Eén voorspelling zal hoogstewaarschijnlijk wel bewaarheid worden: de Eurozone zal ook in 2013 de Nobelprijs voor de economie niet krijgen.

Patrick Allen van CNBC zette nog een paar andere voorspellingen op een rijtje: Angela Merkel zal de verkiezingen in Duitsland winnen, Silvio Berlusconi moet niet naar de gevangenis, de Russische premier Dmitry Medvedev verliest zijn job en de Spaanse huizenmarkt zal verder wegzakken.

Het jaareinde is traditioneel de periode van de lijstjes en van de voorspellingen voor het jaar dat zal volgen. Meestal komt van die voorspellingen weinig of niets uit, maar het is toch altijd interessant om er eens naar te luisteren. Eén voorspelling zal hoogstewaarschijnlijk wel bewaarheid worden: de Eurozone zal ook in 2013 de Nobelprijs voor de economie niet krijgen. Patrick Allen van CNBC zette nog een paar andere voorspellingen op een rijtje: Angela Merkel zal de verkiezingen in Duitsland winnen, Silvio Berlusconi moet niet naar de gevangenis, de Russische premier Dmitry Medvedev verliest zijn job en de Spaanse huizenmarkt zal verder wegzakken.