Bovendien zal de eurocrisis regelmatig opflakkeren, aldus Citigroup. De analisten van de banken geloven bovendien dat Cyprus een schuldenherschikking zal moeten doorvoeren die er toe kan leiden dat het land uiteindelijk toch opnieuw de eurozone zal moeten verlaten.

Verschillende andere factoren kunnen de crisis in de eurozone eveneens opnieuw doen opflakkeren. Maar zelfs wanneer alles rustig blijft, zal de Europese Centrale Bank waarschijnlijk toch de rente verlagen. Dat kan mogelijk al volgende maand gebeuren of anders de maand nadien.

Bovendien zal de eurocrisis regelmatig opflakkeren, aldus Citigroup. De analisten van de banken geloven bovendien dat Cyprus een schuldenherschikking zal moeten doorvoeren die er toe kan leiden dat het land uiteindelijk toch opnieuw de eurozone zal moeten verlaten. Verschillende andere factoren kunnen de crisis in de eurozone eveneens opnieuw doen opflakkeren. Maar zelfs wanneer alles rustig blijft, zal de Europese Centrale Bank waarschijnlijk toch de rente verlagen. Dat kan mogelijk al volgende maand gebeuren of anders de maand nadien.