Maar die rust is alleen maar schone schijn, de eurozone zal in 2014 nauwelijks kalmer worden. David Marsh, chairman van London and Oxford Capital Markets, vreest dat het ergste niet achter de rug is. De komende 12 maanden kunnen bijzonder cruciaal worden voor de Eurozone.

Een groot aantal zaken staan volgend jaar op de agenda, met op de eerste plaats de verkiezingen voor het Europees parlement, die een slachtpartij voor de pro-Europese partijen kunnen worden. Daarna zullen de poppen aan het dansen gaan, de demonen uit het verleden kunnen opnieuw aan de oppervlakte komen.

Maar die rust is alleen maar schone schijn, de eurozone zal in 2014 nauwelijks kalmer worden. David Marsh, chairman van London and Oxford Capital Markets, vreest dat het ergste niet achter de rug is. De komende 12 maanden kunnen bijzonder cruciaal worden voor de Eurozone. Een groot aantal zaken staan volgend jaar op de agenda, met op de eerste plaats de verkiezingen voor het Europees parlement, die een slachtpartij voor de pro-Europese partijen kunnen worden. Daarna zullen de poppen aan het dansen gaan, de demonen uit het verleden kunnen opnieuw aan de oppervlakte komen.