Paul Gambles, managing partner bij MBMG International, legt nog steeds het nodige cynisme aan de dag over de toekomst van de Eurozone.

De opgelegde besparingsmaatregels zijn te streng, het kan niet anders dan dat de economie in de Europese periferie van kwaad naar erger zal evolueren.

De eurozone valt niet te besturen, zodat volgens Gambles de risico's nog niet verdwenen zijn. Omdat we met een onbestuurbaar geheel te maken hebben, vermijdt de fondsbeheerder ook elke belegging in de eurozone. De risico's wegen namelijk niet op tegen de winstkansen.

Paul Gambles, managing partner bij MBMG International, legt nog steeds het nodige cynisme aan de dag over de toekomst van de Eurozone. De opgelegde besparingsmaatregels zijn te streng, het kan niet anders dan dat de economie in de Europese periferie van kwaad naar erger zal evolueren. De eurozone valt niet te besturen, zodat volgens Gambles de risico's nog niet verdwenen zijn. Omdat we met een onbestuurbaar geheel te maken hebben, vermijdt de fondsbeheerder ook elke belegging in de eurozone. De risico's wegen namelijk niet op tegen de winstkansen.