Schlossberg merkt op dat de economie in de eurozone zelfs nog verder is verzwakt sinds het uitbreken van de Cyprus-crisis.

Op de valutamarkten staat de koers van de euro ten opzichte van de dollar onder druk en dat heeft meer te maken met de economische activiteiten dan met het heropflakkeren van de crisis.

Vooral onrustwekkend is dat de kloof tussen de Amerikaanse en de Europese economie toeneemt, wat niet veel goeds belooft.

De Amerikaanse centrale bank kan een offensieve politiek voeren, terwijl haar Europese tegenhanger in het defensief is gedrongen.

Schlossberg merkt op dat de economie in de eurozone zelfs nog verder is verzwakt sinds het uitbreken van de Cyprus-crisis. Op de valutamarkten staat de koers van de euro ten opzichte van de dollar onder druk en dat heeft meer te maken met de economische activiteiten dan met het heropflakkeren van de crisis. Vooral onrustwekkend is dat de kloof tussen de Amerikaanse en de Europese economie toeneemt, wat niet veel goeds belooft. De Amerikaanse centrale bank kan een offensieve politiek voeren, terwijl haar Europese tegenhanger in het defensief is gedrongen.