Mogelijk wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers het bedrag aan garanties verder verhoogd, maar belangrijker zijn de wat meer positieve geluiden over de Euro uit Duitsland.

De minister van Financiën, Wolfgang Schauble, een bekend voorstander van de Euro, heeft zondag nogmaals herhaald dat hij de Euro zal verdedigen, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op.

Tegen het einde van de week komt er veel bedrijfsnieuws uit de technologiesector. Oracle publiceert de cijfers over het eerste halfjaar en Research in Motion (de makers van de Blackberry) de cijfers over het derde kwartaal.

IT dienstverlener Accenture publiceert de cijfers over het eerste kwartaal. Daarnaast publiceert Fedex de cijfers over het tweede kwartaal.

Mogelijk wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers het bedrag aan garanties verder verhoogd, maar belangrijker zijn de wat meer positieve geluiden over de Euro uit Duitsland. De minister van Financiën, Wolfgang Schauble, een bekend voorstander van de Euro, heeft zondag nogmaals herhaald dat hij de Euro zal verdedigen, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Tegen het einde van de week komt er veel bedrijfsnieuws uit de technologiesector. Oracle publiceert de cijfers over het eerste halfjaar en Research in Motion (de makers van de Blackberry) de cijfers over het derde kwartaal. IT dienstverlener Accenture publiceert de cijfers over het eerste kwartaal. Daarnaast publiceert Fedex de cijfers over het tweede kwartaal.