Daarnaast valt op dat de euro goed op koers ligt, vandaag werd de kaap van 1,31 dollar naar boven doorbroken. Het goud blijft goed liggen, de trend is nog steeds opwaarts gericht.

De eurozone is het epicentrum van de ergste crisis sinds WO II, zo verklaarde vanmiddag oud-voorzitter van de Europese Centrale Bank Jean-Claude Trichet. Die crisis blijft echter niet beperkt tot Europa alleen, ze zal alle geïndustrialiseerde landen in de wereld treffen.

Volgens Trichet is het nu tijd voor maatregelen die een grote mate van verantwoordelijkheidszin vereisen. Zeker in de beginperiode hebben de politici op een naïeve manier aangepakt en daar betalen we nu een hoge prijs voor. Het is daarom zaak om nu snel en ingrijpend te handelen.

AXA bezit bijna 3% in Telenet

Telenet maakte volgende informatie bekend zoals voorgeschreven door Artikel 14 van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008:

Op 13 september 2012 heeft Telenet een transparantiemelding ontvangen vanwege AXA S.A., waarin deze bevestigt dat, op 10 september 2012, de participatie van AXA S.A. in de Onderneming 3.343.514 aandelen bedroeg, hetzij 2,94% van het totale uitstaande aandelenkapitaal.

Daarnaast valt op dat de euro goed op koers ligt, vandaag werd de kaap van 1,31 dollar naar boven doorbroken. Het goud blijft goed liggen, de trend is nog steeds opwaarts gericht. De eurozone is het epicentrum van de ergste crisis sinds WO II, zo verklaarde vanmiddag oud-voorzitter van de Europese Centrale Bank Jean-Claude Trichet. Die crisis blijft echter niet beperkt tot Europa alleen, ze zal alle geïndustrialiseerde landen in de wereld treffen. Volgens Trichet is het nu tijd voor maatregelen die een grote mate van verantwoordelijkheidszin vereisen. Zeker in de beginperiode hebben de politici op een naïeve manier aangepakt en daar betalen we nu een hoge prijs voor. Het is daarom zaak om nu snel en ingrijpend te handelen. AXA bezit bijna 3% in Telenet Telenet maakte volgende informatie bekend zoals voorgeschreven door Artikel 14 van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008: Op 13 september 2012 heeft Telenet een transparantiemelding ontvangen vanwege AXA S.A., waarin deze bevestigt dat, op 10 september 2012, de participatie van AXA S.A. in de Onderneming 3.343.514 aandelen bedroeg, hetzij 2,94% van het totale uitstaande aandelenkapitaal.