Roubini reageerde daarmee op de uitslag van een referendum dat op het World Economic Forum in Davos werd bekendgemaakt. Aan de enquête namen 1000 beleggers, analisten en traders deel.

Meer dan 45% van de ondervraagden verwacht dat de eurozone uit elkaar gaat vallen, maar dan wel niet binnen de eerste vijf jaar. 48% is anderzijds van mening dat de eurozone gaat standhouden.

Roubini merkte nog op dat de Britse economie met een double dip recessie zal worden geconfronteerd. Het BBP is tijdens het vierde kwartaal gekrompen en die krimp zou tijdens de eerste helft van dit jaar alleen maar groter worden.

Roubini reageerde daarmee op de uitslag van een referendum dat op het World Economic Forum in Davos werd bekendgemaakt. Aan de enquête namen 1000 beleggers, analisten en traders deel. Meer dan 45% van de ondervraagden verwacht dat de eurozone uit elkaar gaat vallen, maar dan wel niet binnen de eerste vijf jaar. 48% is anderzijds van mening dat de eurozone gaat standhouden. Roubini merkte nog op dat de Britse economie met een double dip recessie zal worden geconfronteerd. Het BBP is tijdens het vierde kwartaal gekrompen en die krimp zou tijdens de eerste helft van dit jaar alleen maar groter worden.