De recessie in Nederland en Frankrijk zal vergelijkbare krimp tonen vanwege de krappere kredietvoorwaarden en het stringente begrotingsbeleid.

In Duitsland zal hooguit sprake zijn van stagnatie, ondanks twee kwartalen van krimp. De economische groei VS in 2013 zal tussen de 1,5% en 2% uitkomen, wat betekent dat daar de groei nog een jaar lang op het beperkte niveau van het zogeheten 'New Normal' zal zijn.

Dat verwachten de beleggingsexperts van PIMCO, die onlangs tijdens het zogeheten Cyclical Forum bijeenkwamen om de prognoses voor de komende twaalf maanden te bespreken.

Deze verwachtingen zijn maandag toegelicht tijdens een persbijeenkomst op het Nederlands kantoor van PIMCO op Schiphol.

De recessie in Nederland en Frankrijk zal vergelijkbare krimp tonen vanwege de krappere kredietvoorwaarden en het stringente begrotingsbeleid. In Duitsland zal hooguit sprake zijn van stagnatie, ondanks twee kwartalen van krimp. De economische groei VS in 2013 zal tussen de 1,5% en 2% uitkomen, wat betekent dat daar de groei nog een jaar lang op het beperkte niveau van het zogeheten 'New Normal' zal zijn. Dat verwachten de beleggingsexperts van PIMCO, die onlangs tijdens het zogeheten Cyclical Forum bijeenkwamen om de prognoses voor de komende twaalf maanden te bespreken. Deze verwachtingen zijn maandag toegelicht tijdens een persbijeenkomst op het Nederlands kantoor van PIMCO op Schiphol.