Dit is het volgens ABN Amro qua uitkomst zeker niet geworden. Maar is het is ook niet echt de flop der floppen geworden.

De reactie van de markt was derhalve gelaten. Op maandag vielen de beurzen wat terug, maar in het licht van de stijging in de voorafgaande weken was deze beweging eigenlijk niet echt noemenswaardig.

De euro/dollar koers verzwakte iets. De rente op Italiaans en Spaans papier liep in eerste instantie op, om daarna weer terug te vallen.

Diverse kredietbeoordelaars hebben aangegeven dat de Eurotop niets afdoet aan hun eerder afgegeven waarschuwingen, zoals het mogelijk verlagen van de kredietwaardigheid van onder meer Nederland en Duitsland.

Dit is het volgens ABN Amro qua uitkomst zeker niet geworden. Maar is het is ook niet echt de flop der floppen geworden. De reactie van de markt was derhalve gelaten. Op maandag vielen de beurzen wat terug, maar in het licht van de stijging in de voorafgaande weken was deze beweging eigenlijk niet echt noemenswaardig. De euro/dollar koers verzwakte iets. De rente op Italiaans en Spaans papier liep in eerste instantie op, om daarna weer terug te vallen. Diverse kredietbeoordelaars hebben aangegeven dat de Eurotop niets afdoet aan hun eerder afgegeven waarschuwingen, zoals het mogelijk verlagen van de kredietwaardigheid van onder meer Nederland en Duitsland.