Als signaal kan dit tellen. Maar ook in andere landen boeken partijen die actie voeren tegen verdere integratie van Europa grote vooruitgang. Lynn, onder andere bekend voor zijn bijdragen aan de Financial Times, waarschuwt dat de EU onbestuurbaar dreigt te worden.

De Europese verkiezingen kunnen de Europese zeepbel doen imploderen. Meer zelfs: Lynn is van mening als de uitslag van de verkiezingen de zeepbel niet doen imploderen er niets in staat zal zijn om ze te doen uiteen spatten. Hij spreekt in dat verband van een regelrechte ramp voor Europa.

Als signaal kan dit tellen. Maar ook in andere landen boeken partijen die actie voeren tegen verdere integratie van Europa grote vooruitgang. Lynn, onder andere bekend voor zijn bijdragen aan de Financial Times, waarschuwt dat de EU onbestuurbaar dreigt te worden. De Europese verkiezingen kunnen de Europese zeepbel doen imploderen. Meer zelfs: Lynn is van mening als de uitslag van de verkiezingen de zeepbel niet doen imploderen er niets in staat zal zijn om ze te doen uiteen spatten. Hij spreekt in dat verband van een regelrechte ramp voor Europa.