Daarbij wordt op de eerste plaats natuurlijk gekeken naar Italië en Frankrijk. De vraag is wie voldoende kapitaalkrachtig zal blijken te zijn wanneer landen van een dergelijke omvang in de problemen te raken. Het antwoord op die vraag is vrij eenvoudig: de Europese burger.

De Europese Unie overweegt niet meer of niet minder dan de confiscatie van ons spaargeld om de schuldenberg veroorzaakt door de schuldencrisis definitief op te lossen. Dat geld zou op een gedwongen manier aangeslagen worden, van vrije keuze is dus geen sprake. De spaarders zijn met deze gewaarschuwd.

Daarbij wordt op de eerste plaats natuurlijk gekeken naar Italië en Frankrijk. De vraag is wie voldoende kapitaalkrachtig zal blijken te zijn wanneer landen van een dergelijke omvang in de problemen te raken. Het antwoord op die vraag is vrij eenvoudig: de Europese burger. De Europese Unie overweegt niet meer of niet minder dan de confiscatie van ons spaargeld om de schuldenberg veroorzaakt door de schuldencrisis definitief op te lossen. Dat geld zou op een gedwongen manier aangeslagen worden, van vrije keuze is dus geen sprake. De spaarders zijn met deze gewaarschuwd.