De Europese leiders hebben gisteren opnieuw de koppen bijeengestoken, een bijeenkomst die werd afgesloten met een ronkende slotverklaring. Volgens de Financial Times heeft Europa nogmaals een vertragingsmaneuver uitgevoerd zoals er in het verleden al zo veel zijn gebeurd.

Eens te meer werden belangrijke beslissingen naar de toekomst verschoven, aldus de krant. Volgens de Europese ministers zijn er voorlopig voldoende maatregelen getroffen in de richting van de integratie van de euro, nieuwe beslissingen kunnen daarom naar de toekomst verschoven kunnen worden.

De Europese leiders hebben gisteren opnieuw de koppen bijeengestoken, een bijeenkomst die werd afgesloten met een ronkende slotverklaring. Volgens de Financial Times heeft Europa nogmaals een vertragingsmaneuver uitgevoerd zoals er in het verleden al zo veel zijn gebeurd. Eens te meer werden belangrijke beslissingen naar de toekomst verschoven, aldus de krant. Volgens de Europese ministers zijn er voorlopig voldoende maatregelen getroffen in de richting van de integratie van de euro, nieuwe beslissingen kunnen daarom naar de toekomst verschoven kunnen worden.