Sinds het dieptepunt begin juni vorig jaar is de Europese DJ Stoxx 600 index met 22% in waarde gestegen versus 14,7% in de Amerikaanse S&P 500 index. Een belegging in Amerikaanse dollars is sindsdien met -4,6% in waarde gedaald.

Alles is relatief, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Met het dieptepunt van begin juni 2012 als vertrekpunt steken de iShares China 25, iShares Europe en iShares Emerging Market elkaar naar de kroon, waarbij de iShares Property Europe van de eerste plaats wordt verdrongen.

Sinds het dieptepunt begin juni vorig jaar is de Europese DJ Stoxx 600 index met 22% in waarde gestegen versus 14,7% in de Amerikaanse S&P 500 index. Een belegging in Amerikaanse dollars is sindsdien met -4,6% in waarde gedaald. Alles is relatief, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Met het dieptepunt van begin juni 2012 als vertrekpunt steken de iShares China 25, iShares Europe en iShares Emerging Market elkaar naar de kroon, waarbij de iShares Property Europe van de eerste plaats wordt verdrongen.