De crisis heeft nu Spanje bereikt, waar de situatie stilaan onhoudbaar wordt, en de kansen worden steeds groter dat uiteindelijk ook Italië de dans niet zal kunnen ontspringen. Na Italië is het de beurt aan Frankrijk, Oostenrijk, België... Uiteindelijk zal ook Nederland worden aangedaan.

Duitsland kan zaak niet op zijn eentje recht houden

Jon D. Markman, auteur van de Strategic Advantage Newsletter, is van mening dat uiteindelijk nog tal van andere landen geteisterd gaan worden, waaronder bijvoorbeeld ook Rusland. Het lijdt weinig twijfel dat op het einde van het verhaal ook Duitsland aan de beurt gaat komen.

Het is namelijk ondenkbaar dat Duitsland als een toonbeeld van kracht op zijn eentje zal kunnen standhouden, want alle hierboven genoemde landen zijn klanten van Duitsland. Of de Duitsers nu beslissen om de eurozone al dan niet te helpen, hun land zal uiteindelijk toch in een recessie belanden.

De crisis heeft nu Spanje bereikt, waar de situatie stilaan onhoudbaar wordt, en de kansen worden steeds groter dat uiteindelijk ook Italië de dans niet zal kunnen ontspringen. Na Italië is het de beurt aan Frankrijk, Oostenrijk, België... Uiteindelijk zal ook Nederland worden aangedaan.Duitsland kan zaak niet op zijn eentje recht houden Jon D. Markman, auteur van de Strategic Advantage Newsletter, is van mening dat uiteindelijk nog tal van andere landen geteisterd gaan worden, waaronder bijvoorbeeld ook Rusland. Het lijdt weinig twijfel dat op het einde van het verhaal ook Duitsland aan de beurt gaat komen. Het is namelijk ondenkbaar dat Duitsland als een toonbeeld van kracht op zijn eentje zal kunnen standhouden, want alle hierboven genoemde landen zijn klanten van Duitsland. Of de Duitsers nu beslissen om de eurozone al dan niet te helpen, hun land zal uiteindelijk toch in een recessie belanden.