Dat is dus niet gebeurd, Italië is als stoorzender opgedoken. De uitkomst van de Italiaanse verkiezingen wordt door de specialisten als de slechtst denkbare beschouwd. De vraag is of de soep in Rome zo heet zal gegeten worden als ze werd uitgeschept.

Lars Feld, lid van het team van adviseurs van kanselier Angela Merkel, vreest dat de Europese schuldencrisis binnenkort weer zal losbarsten.

Dat zou bovendien in alle hevigheid gebeuren, meer bepaald wanneer de risicopremies voor Italië opnieuw door het plafond vliegen. Het wordt zodoende bang afwachten.

Dat is dus niet gebeurd, Italië is als stoorzender opgedoken. De uitkomst van de Italiaanse verkiezingen wordt door de specialisten als de slechtst denkbare beschouwd. De vraag is of de soep in Rome zo heet zal gegeten worden als ze werd uitgeschept. Lars Feld, lid van het team van adviseurs van kanselier Angela Merkel, vreest dat de Europese schuldencrisis binnenkort weer zal losbarsten. Dat zou bovendien in alle hevigheid gebeuren, meer bepaald wanneer de risicopremies voor Italië opnieuw door het plafond vliegen. Het wordt zodoende bang afwachten.