De Euro Stoxx 50 moest fracties van een procent prijsgeven, in het geval van de BEL 20 was er eveneens sprake van een beperkt verlies.

De BEL 20 slaagt er voorlopig niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven het niveau van 2450. Bekaert en Nyrstar waren de sterkste stijgers binnen de index, terwijl Delhaize en Colruyt van de min in de plus klommen. KBC was de sterkste daler in de BEL 20.

Op de valutamarkten nam de euro wat gas terug, waarbij de index terugviel onder het niveau van 1,31 dollar. Nochtans is de Europese schuldencrisis voorlopig naar de achtergrond verdrongen, alle aandacht gaat momenteel uit naar de Chinese economie en naar het zoeken van een oplossing voor de fiscale klip in de VS.

De Euro Stoxx 50 moest fracties van een procent prijsgeven, in het geval van de BEL 20 was er eveneens sprake van een beperkt verlies. De BEL 20 slaagt er voorlopig niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven het niveau van 2450. Bekaert en Nyrstar waren de sterkste stijgers binnen de index, terwijl Delhaize en Colruyt van de min in de plus klommen. KBC was de sterkste daler in de BEL 20. Op de valutamarkten nam de euro wat gas terug, waarbij de index terugviel onder het niveau van 1,31 dollar. Nochtans is de Europese schuldencrisis voorlopig naar de achtergrond verdrongen, alle aandacht gaat momenteel uit naar de Chinese economie en naar het zoeken van een oplossing voor de fiscale klip in de VS.