Alles lijkt er op dat we op dat vlak een rustige eindejaarsperiode tegemoet moeten zien, behoudens uiteraard onverwachte gebeurtenissen.

Bijzondere aandacht wordt volgens Loef Technische Analyse gevraagd voor de technische conditie van de iShares Markit iBoxx Euro Covered Bond, die exposure biedt naar in euro's genoteerde covered bonds met een investment-grade rating.

De drie grootste belangen in deze ETF bestaan uit Franse, Spaanse en Duitse bonds met een minimale resterende looptijd van 1 jaar en een minimaal uitstaand bedrag van € 500 miljoen.

Deze iShares hebben sinds de bodem eind juni een enorme rally doorgemaakt en de kwantitatieve analyse signaleert volgens Loef Technische Analyse niet alleen op weekbasis een overdrijvingsfase, maar nu ook op dagbasis. De handelsvolumes nemen recent sterk af.

Alles lijkt er op dat we op dat vlak een rustige eindejaarsperiode tegemoet moeten zien, behoudens uiteraard onverwachte gebeurtenissen. Bijzondere aandacht wordt volgens Loef Technische Analyse gevraagd voor de technische conditie van de iShares Markit iBoxx Euro Covered Bond, die exposure biedt naar in euro's genoteerde covered bonds met een investment-grade rating. De drie grootste belangen in deze ETF bestaan uit Franse, Spaanse en Duitse bonds met een minimale resterende looptijd van 1 jaar en een minimaal uitstaand bedrag van € 500 miljoen. Deze iShares hebben sinds de bodem eind juni een enorme rally doorgemaakt en de kwantitatieve analyse signaleert volgens Loef Technische Analyse niet alleen op weekbasis een overdrijvingsfase, maar nu ook op dagbasis. De handelsvolumes nemen recent sterk af.