Ben Lichtenstein, president van Tradersaudio.com, vraagt zich af wie nu als volgende aan de beurt zal komen. Hij verwijst daarbij op de eerste plaats naar de Verenigde Staten, dat onder andere vanwege de fiscale klip in de gevarenzone is beland, maar ook naar Duitsland.

Liechtenstein doet een verontrustende vaststelling: de Europese schuldencrisis sijpelt door naar hart van de Eurozone. Aanvankelijk bleef ze beperkt tot de periferie van de eurozone, maar inmiddels wordt ook de kern aangetast. Daardoor kan deze crisis in een heel nieuwe fase belanden.

Ben Lichtenstein, president van Tradersaudio.com, vraagt zich af wie nu als volgende aan de beurt zal komen. Hij verwijst daarbij op de eerste plaats naar de Verenigde Staten, dat onder andere vanwege de fiscale klip in de gevarenzone is beland, maar ook naar Duitsland. Liechtenstein doet een verontrustende vaststelling: de Europese schuldencrisis sijpelt door naar hart van de Eurozone. Aanvankelijk bleef ze beperkt tot de periferie van de eurozone, maar inmiddels wordt ook de kern aangetast. Daardoor kan deze crisis in een heel nieuwe fase belanden.