Slovenië heeft nog heel wat tijd nodig om intern orde op zaken te stellen, waarbij de vraag steeds nadrukkelijker moet worden gesteld of het land op eigen houtje zal kunnen overleven. Mogelijk kan het gat in de banksector ditmaal worden gedicht, maar daarmee zijn de problemen op langere termijn nog niet opgelost.

De bedrijfswereld van het land werkt namelijk allesbehalve efficiënt, veel werknemers van bedrijven worden betaald hoewel ze niet komen opdagen. De banken bezitten aandelen in deze onrendabele bedrijven en daar situeert zich meteen ook de kern van het probleem.

Slovenië heeft nog heel wat tijd nodig om intern orde op zaken te stellen, waarbij de vraag steeds nadrukkelijker moet worden gesteld of het land op eigen houtje zal kunnen overleven. Mogelijk kan het gat in de banksector ditmaal worden gedicht, maar daarmee zijn de problemen op langere termijn nog niet opgelost. De bedrijfswereld van het land werkt namelijk allesbehalve efficiënt, veel werknemers van bedrijven worden betaald hoewel ze niet komen opdagen. De banken bezitten aandelen in deze onrendabele bedrijven en daar situeert zich meteen ook de kern van het probleem.