Alle pogingen om de crisis een halt toe te roepen, zijn tot dusver zonder succes gebleken. De Europese Centrale Bank doet haar uiterste best om de rente op Spaanse en Italiaanse staatsobligaties te doen dalen, maar slaagt daar niet in.

Maar zelfs wanneer de rente op deze obligaties wordt teruggedrongen richting 4% zijn de problemen volgens Gross nog niet van de baan.

Volgens Gross is het uiteindelijk de bedoeling van de Europese overheid om beslag te leggen het privé-geld van de spaarders. De Europese overheden beseffen namelijk maar al te goed dat ze dit geld nodig zullen hebben om de Europese economie te financieren. Daar is namelijk nu geen geld meer voor beschikbaar.

Topman Option neemt ontslag

Option kondigde vorige week vrijdag aan dat David Hytha, bestuurslid bij Option ontslag heeft genomen. Hytha's vertrek betekent dat hij zich gaat focussen op zijn functie als Chief Strategy Officer bij Quixey Inc, de zoekmachine voor apps.

Sinds zijn toetreding in 2006 heeft David zich bewezen als waardevol lid binnen het bestuur. "David is jarenlang bestuurslid geweest en wij danken hem voor zijn toegevoegde bijdrage aan het bedrijf. Wij wensen hem het allerbeste in zijn volgende baan", zo verklaarde Jan Callewaert, voorzitter van Option.

Alle pogingen om de crisis een halt toe te roepen, zijn tot dusver zonder succes gebleken. De Europese Centrale Bank doet haar uiterste best om de rente op Spaanse en Italiaanse staatsobligaties te doen dalen, maar slaagt daar niet in. Maar zelfs wanneer de rente op deze obligaties wordt teruggedrongen richting 4% zijn de problemen volgens Gross nog niet van de baan. Volgens Gross is het uiteindelijk de bedoeling van de Europese overheid om beslag te leggen het privé-geld van de spaarders. De Europese overheden beseffen namelijk maar al te goed dat ze dit geld nodig zullen hebben om de Europese economie te financieren. Daar is namelijk nu geen geld meer voor beschikbaar.Topman Option neemt ontslag Option kondigde vorige week vrijdag aan dat David Hytha, bestuurslid bij Option ontslag heeft genomen. Hytha's vertrek betekent dat hij zich gaat focussen op zijn functie als Chief Strategy Officer bij Quixey Inc, de zoekmachine voor apps. Sinds zijn toetreding in 2006 heeft David zich bewezen als waardevol lid binnen het bestuur. "David is jarenlang bestuurslid geweest en wij danken hem voor zijn toegevoegde bijdrage aan het bedrijf. Wij wensen hem het allerbeste in zijn volgende baan", zo verklaarde Jan Callewaert, voorzitter van Option.