Overal in Europa begrijpen de regeringen maar al te goed dat het zo niet verder kan, onderhuids broeit er van alles en op een bepaald moment kan er een grote explosie gebeuren. Sommige economen vragen zich zelfs af hoe het komt dat er nog niet meer rellen zijn uitgebroken.

In ieder geval tikt de tijd tegen de huidige generatie politici, als ze niet snel een oplossing voor het probleem van de oplopende werkloosheid bij jongeren vindt kan de straat zich tegen hen keren. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens we in zowat alle Europese landen grote sociale onrust mogen verwachten.

Overal in Europa begrijpen de regeringen maar al te goed dat het zo niet verder kan, onderhuids broeit er van alles en op een bepaald moment kan er een grote explosie gebeuren. Sommige economen vragen zich zelfs af hoe het komt dat er nog niet meer rellen zijn uitgebroken. In ieder geval tikt de tijd tegen de huidige generatie politici, als ze niet snel een oplossing voor het probleem van de oplopende werkloosheid bij jongeren vindt kan de straat zich tegen hen keren. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens we in zowat alle Europese landen grote sociale onrust mogen verwachten.