Volgens Mohamed El-Erian mogen we de situatie in de Oekraïne in geen enkel geval onderschatten. Mogelijk zal het westen nieuwe maatregelen aankondigen tegen Rusland, met als gevolg dat laatstgenoemd land de gaskraan richting westen kanl dichtdraaien.

China zou maar al te graag bereid zijn om Russisch aardgas af te nemen. Is een Europese recessie op komst als gevolg van crisis in de Oekraïne? Mohamed El-Erian sluit die in bovenstaand scenario niet uit en waarschuwt bovendien voor bijkomende onrust op de financiële markten als gevolg een mogelijke recessie.

Volgens Mohamed El-Erian mogen we de situatie in de Oekraïne in geen enkel geval onderschatten. Mogelijk zal het westen nieuwe maatregelen aankondigen tegen Rusland, met als gevolg dat laatstgenoemd land de gaskraan richting westen kanl dichtdraaien. China zou maar al te graag bereid zijn om Russisch aardgas af te nemen. Is een Europese recessie op komst als gevolg van crisis in de Oekraïne? Mohamed El-Erian sluit die in bovenstaand scenario niet uit en waarschuwt bovendien voor bijkomende onrust op de financiële markten als gevolg een mogelijke recessie.