Volgens het ECRI is een versnelling van de economische groei op komst, versnelling die gepaard zal gaan met een groei van de tewerkstelling. Achuthan is van mening dat die groei door de VS en niet door China bewerkstelligd zal worden.

De belangrijkste uitdaging waar de wereldeconomie vervolgens mee gaat geconfronteerd worden, zal inflatie zijn. Achuthan is er namelijk niet van overtuigd dat China de inflatie aan banden kan leggen.

De Europese begrotingsproblemen zijn volgens Achuthan sterk overroepen. Ze worden vooral in het leven geroepen door de speculanten, die proberen om op die manier geld te verdienen.

Volgens het ECRI is een versnelling van de economische groei op komst, versnelling die gepaard zal gaan met een groei van de tewerkstelling. Achuthan is van mening dat die groei door de VS en niet door China bewerkstelligd zal worden. De belangrijkste uitdaging waar de wereldeconomie vervolgens mee gaat geconfronteerd worden, zal inflatie zijn. Achuthan is er namelijk niet van overtuigd dat China de inflatie aan banden kan leggen. De Europese begrotingsproblemen zijn volgens Achuthan sterk overroepen. Ze worden vooral in het leven geroepen door de speculanten, die proberen om op die manier geld te verdienen.