Vanmiddag werd bekendgemaakt dat de groothandelsprijzen in Duitsland in december met 1,50% zijn gestegen, waar was gerekend op een stijging met 1,70%. Dat betekent dat het inflatiegevaar in Duitsland momenteel niet hoeft overroepen te worden.

Angela Merkel's CDU-FDP alliantie leed afgelopen weekend zowel in Neder-Saksen als in Hannover een nederlaag bij de verkiezingen.

Rebecca O'Keeffe, head of investment bij Interactive Investor, is van mening dat Europa nu nog een belangrijker item zal worden bij de verkiezingen in september.

Vanmiddag werd bekendgemaakt dat de groothandelsprijzen in Duitsland in december met 1,50% zijn gestegen, waar was gerekend op een stijging met 1,70%. Dat betekent dat het inflatiegevaar in Duitsland momenteel niet hoeft overroepen te worden. Angela Merkel's CDU-FDP alliantie leed afgelopen weekend zowel in Neder-Saksen als in Hannover een nederlaag bij de verkiezingen. Rebecca O'Keeffe, head of investment bij Interactive Investor, is van mening dat Europa nu nog een belangrijker item zal worden bij de verkiezingen in september.