Toen de Amerikaanse economie door de vloer dreigde te zakken, was er in Europa sprake van een zekere vorm van 'schadenfreude', de Europeanen verkneukelden zich met andere woorden over het leed van de Amerikanen. De eurozone heeft volgens Nightingale echter voor haar beurt gelachen.

De Amerikanen hebben inmiddels echter de tijd gehad om orde op zaken te stellen, maar in Europa moet het ergste nog komen. De eurozone wordt met deflatie geconfronteerd en dat is een vijand die bijzonder moeilijk te bestrijden valt. Volgens Nightingale doet Mario Draghi zijn werk als president van de ECB niet goed, hij doet namelijk veel te weinig en durft geen beslissingen te treffen.

Toen de Amerikaanse economie door de vloer dreigde te zakken, was er in Europa sprake van een zekere vorm van 'schadenfreude', de Europeanen verkneukelden zich met andere woorden over het leed van de Amerikanen. De eurozone heeft volgens Nightingale echter voor haar beurt gelachen. De Amerikanen hebben inmiddels echter de tijd gehad om orde op zaken te stellen, maar in Europa moet het ergste nog komen. De eurozone wordt met deflatie geconfronteerd en dat is een vijand die bijzonder moeilijk te bestrijden valt. Volgens Nightingale doet Mario Draghi zijn werk als president van de ECB niet goed, hij doet namelijk veel te weinig en durft geen beslissingen te treffen.