Erik Nielsen, chief global economist bij UniCredit SpA (UCG), merkt op dat de financiële markten zich weer min of meer normaal gaan gedragen, de vrees voor een ontsporen van de crisis is opnieuw naar de achtergrond verdwenen. Dat betekent niet dat er geen problemen meer zijn, wel integendeel.

Cyprus heeft dringend behoefte aan een reddingsplan, terwijl in Italië de verkiezingen voor de deur staan. In Italië is bovendien de schim van Silvio Berlusconi opnieuw opgedoken. Het goede nieuws is echter dat ECB-president Mario Draghi economisch betere tijden in het vooruitzicht stelt.

Erik Nielsen, chief global economist bij UniCredit SpA (UCG), merkt op dat de financiële markten zich weer min of meer normaal gaan gedragen, de vrees voor een ontsporen van de crisis is opnieuw naar de achtergrond verdwenen. Dat betekent niet dat er geen problemen meer zijn, wel integendeel. Cyprus heeft dringend behoefte aan een reddingsplan, terwijl in Italië de verkiezingen voor de deur staan. In Italië is bovendien de schim van Silvio Berlusconi opnieuw opgedoken. Het goede nieuws is echter dat ECB-president Mario Draghi economisch betere tijden in het vooruitzicht stelt.