Die geloven in toenemende mate dat het land onmogelijk zal kunnen vermijden dat het door de Europese Unie de hand boven water zal moeten worden gehouden.

Credit-default op Ierland stegen vrijdag voor de negende dag op rij.

Volgens data provider CMA was er sprake van een stijging met 18 basispunten tot nu in totaal 587. The Markit iTraxx SovX Western Europe Index steeg anderzijds met 6,50 basispunten tot een recordniveau van 171,50.

De Europese periferie staat opnieuw in vuur en vlam, zo merkte Sanjay Joshi. De money manager bij London & Capital Group is van mening dat nog meer besparingen in Ierland de situatie slechter en niet beter gaan maken.

Die geloven in toenemende mate dat het land onmogelijk zal kunnen vermijden dat het door de Europese Unie de hand boven water zal moeten worden gehouden. Credit-default op Ierland stegen vrijdag voor de negende dag op rij. Volgens data provider CMA was er sprake van een stijging met 18 basispunten tot nu in totaal 587. The Markit iTraxx SovX Western Europe Index steeg anderzijds met 6,50 basispunten tot een recordniveau van 171,50. De Europese periferie staat opnieuw in vuur en vlam, zo merkte Sanjay Joshi. De money manager bij London & Capital Group is van mening dat nog meer besparingen in Ierland de situatie slechter en niet beter gaan maken.