Griekenland kondigde gisteren aan dat het de eigen staatsobligaties zal inkopen voor een bedrag van 10 miljard euro. De maatregel krijgt in ieder geval de goedkeuring van de Europese ministers, die van mening zijn dat de Grieken op de goede weg zitten.

Duitse werkloosheidsgraad stabiliseert

Vorige week werd bekend dat in Duitsland het aantal werklozen voor de achtste maand op rij was gestegen, maar het werkloosheidpercentage stabiliseerde op 6,9%.

De markt besteedde volgens Theodoor Gilissen Bankiers extra aandacht op het inflatiecijfer in verband met de vergadering van de ECB die deze week plaatsvindt. De inflatie in de eurozone bleek te zijn gedaald tot 2,20%.

Griekenland kondigde gisteren aan dat het de eigen staatsobligaties zal inkopen voor een bedrag van 10 miljard euro. De maatregel krijgt in ieder geval de goedkeuring van de Europese ministers, die van mening zijn dat de Grieken op de goede weg zitten. Duitse werkloosheidsgraad stabiliseertVorige week werd bekend dat in Duitsland het aantal werklozen voor de achtste maand op rij was gestegen, maar het werkloosheidpercentage stabiliseerde op 6,9%. De markt besteedde volgens Theodoor Gilissen Bankiers extra aandacht op het inflatiecijfer in verband met de vergadering van de ECB die deze week plaatsvindt. De inflatie in de eurozone bleek te zijn gedaald tot 2,20%.