Noch macrocijfers, noch bedrijfsresultaten waren goed genoeg om de koersstijgingen te verklaren. Vanuit de Amerikaanse economie kwam er de afgelopen week weinig richtinggevend nieuws, terwijl zo goed als alle Amerikaanse bedrijven inmiddels hun resultaten over het derde kwartaal hebben gepubliceerd.

De macro-economische indicatoren uit Europa waren zwak. Dat gold zowel de industriële productie, die in september met 0,5% blijkt te zijn gedaald, als ook de bredere economische groei in Europa. Deze laatste is in het derde kwartaal met 0,1% gestegen, wat uitermate zwak is.

Ook in de meeste afzonderlijke landen, met uitzondering van Frankrijk en Italië, groeide de economie, maar eveneens in een laag tempo.

Hoewel de aandelenmarkten desondanks per saldo verder stegen, vonden er her en der koersdalingen plaats van bedrijven die tegenvallende resultaten publiceerden.

Noch macrocijfers, noch bedrijfsresultaten waren goed genoeg om de koersstijgingen te verklaren. Vanuit de Amerikaanse economie kwam er de afgelopen week weinig richtinggevend nieuws, terwijl zo goed als alle Amerikaanse bedrijven inmiddels hun resultaten over het derde kwartaal hebben gepubliceerd. De macro-economische indicatoren uit Europa waren zwak. Dat gold zowel de industriële productie, die in september met 0,5% blijkt te zijn gedaald, als ook de bredere economische groei in Europa. Deze laatste is in het derde kwartaal met 0,1% gestegen, wat uitermate zwak is. Ook in de meeste afzonderlijke landen, met uitzondering van Frankrijk en Italië, groeide de economie, maar eveneens in een laag tempo. Hoewel de aandelenmarkten desondanks per saldo verder stegen, vonden er her en der koersdalingen plaats van bedrijven die tegenvallende resultaten publiceerden.