Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking stelt dat er nu verschillende mogelijkheden open liggen voor Poetin en zijn regering. Rusland kan mogelijk met Iran een oliedeal afsluiten, waardoor het westen veel minder druk op dit land kan uitoefenen om zijn nucleair programma uit te voeren.

Volgens Juvyns valt het ook niet uit te sluiten dat de Russen een vliegverbod voor Europese luchtvaartmaatschappijen boven Siberië zal aankondigen. Dat zou geen goed nieuws zijn voor de luchtvaartsector, want deze maatregel kan de maatschappijen aardig wat geld kosten.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking stelt dat er nu verschillende mogelijkheden open liggen voor Poetin en zijn regering. Rusland kan mogelijk met Iran een oliedeal afsluiten, waardoor het westen veel minder druk op dit land kan uitoefenen om zijn nucleair programma uit te voeren. Volgens Juvyns valt het ook niet uit te sluiten dat de Russen een vliegverbod voor Europese luchtvaartmaatschappijen boven Siberië zal aankondigen. Dat zou geen goed nieuws zijn voor de luchtvaartsector, want deze maatregel kan de maatschappijen aardig wat geld kosten.