Kenny legde onder andere een bezoek af bij Treasury Secretary Timothy F. Geithner en bij president Barack Obama. Inmiddels hebben de Ieren een medestander gevonden bij Citigroup.

De Europese leiders spelen met vuur door niet in te gaan op het Iers verzoek om de rente verlagen, aldus hoofdeconoom Willem Buiter van de Amerikaanse bank. Volgens Buiter zal Europa willen of niet toegevingen moeten doen.

De spread tussen Ierse en Duitse staatsobligaties bleef gisteren vrijwel ongewijzigd op 641 punten. Die spread bereikte een piek op 680 punten op 30 november, twee dagen nadat het reddingsplan werd goedgekeurd.

Kenny legde onder andere een bezoek af bij Treasury Secretary Timothy F. Geithner en bij president Barack Obama. Inmiddels hebben de Ieren een medestander gevonden bij Citigroup. De Europese leiders spelen met vuur door niet in te gaan op het Iers verzoek om de rente verlagen, aldus hoofdeconoom Willem Buiter van de Amerikaanse bank. Volgens Buiter zal Europa willen of niet toegevingen moeten doen. De spread tussen Ierse en Duitse staatsobligaties bleef gisteren vrijwel ongewijzigd op 641 punten. Die spread bereikte een piek op 680 punten op 30 november, twee dagen nadat het reddingsplan werd goedgekeurd.