Farage maakt zich nu druk over een campagne die Europa via de sociale media is gestart om het eigen blazoen op te poetsen. Door het op grote schaal inzetten van belastinggeld poogt Europa volgens Farage de gemaakte fouten in de mate van het mogelijke goed te praten.

De Europese leiders maken van de eurozone een soort bananenrepubliek, waarbij de vergelijking met het Zimbabwe van Mugabe snel is gemaakt.

Farage noemt de huidige generatie politici onomwonden de gevaarlijkste mensen in Europa voor de afgelopen 70 jaar. Alles wat ze in Europa gedaan hebben, is gebeurd zonder inspraak van de burgers.

Farage maakt zich nu druk over een campagne die Europa via de sociale media is gestart om het eigen blazoen op te poetsen. Door het op grote schaal inzetten van belastinggeld poogt Europa volgens Farage de gemaakte fouten in de mate van het mogelijke goed te praten. De Europese leiders maken van de eurozone een soort bananenrepubliek, waarbij de vergelijking met het Zimbabwe van Mugabe snel is gemaakt. Farage noemt de huidige generatie politici onomwonden de gevaarlijkste mensen in Europa voor de afgelopen 70 jaar. Alles wat ze in Europa gedaan hebben, is gebeurd zonder inspraak van de burgers.