Euro houdt nipt stand boven niveau van 1,35 dollar

Op de valutamarkten was de euro de kop van jut, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3514 dollar betaald, of ruim een procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,97%, of bijna twee procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud iets duurder, olie flink goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1675 dollar betaald, of bijna enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 96 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt nipt stand boven niveau van 1,35 dollar Op de valutamarkten was de euro de kop van jut, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3514 dollar betaald, of ruim een procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,97%, of bijna twee procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud iets duurder, olie flink goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1675 dollar betaald, of bijna enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 96 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.